Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler YRP İl Başkanı Özcan’dan 19 Mayıs mesajı: İstiklal ruhunu üretimle taçlandıracağız

YRP İl Başkanı Özcan’dan 19 Mayıs mesajı: İstiklal ruhunu üretimle taçlandıracağız

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle bir açıklama yapan Yeniden Refah Partisi Kayseri İl Başkanı Ali Özcan, 1919 yılında Samsun’da yakılan bağımsızlık ateşinin bugün yerli üretim ve teknoloji hamleleriyle sürdürülmesi gerektiğini belirtti.

Yeniden Refah Partisi Kayseri İl Başkanı Ali Özcan, 19 Mayıs’ın sadece bir bayram değil, aynı zamanda ekonomik ve manevi kalkınma için bir vizyon belgesi olduğunu vurguladı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle bir açıklama yapan Yeniden Refah Partisi Kayseri İl Başkanı Ali Özcan, 1919 yılında Samsun’da yakılan bağımsızlık ateşinin bugün yerli üretim ve teknoloji hamleleriyle sürdürülmesi gerektiğini belirtti. Özcan, Türkiye’nin tam bağımsızlığının ancak ağır sanayi ve fabrikalaşma ile mümkün olabileceğini ifade etti.

Ekonomik bağımsızlığın anahtarı üretimde

Özcan, güçlü bir Türkiye idealine ulaşmanın yolunun üretim ekonomisini öncelemekten geçtiğini dile getirdi. Yerli üretimi merkeze alan, alın terini kutsal sayan ve kendi ayakları üzerinde duran bir ekonomik modelin, ülkenin geleceği için hayati önem taşıdığını belirten Özcan, kalkınmanın sadece maddi yatırımlarla sınırlı kalmaması gerektiğinin altını çizdi.

Gençlik, ülkenin en büyük hazinesi

Milli ve manevi değerlere bağlı bir gençliğin, Türkiye’nin en büyük gücü olduğunu söyleyen İl Başkanı Özcan, gençlere şu çağrıda bulundu: İlimde, teknolojide ve sanatta zirveyi hedefleyen gençlerimizin, ahlakı ve maneviyatı da hayatlarının merkezine yerleştirmeleri en büyük temennimizdir. Adaleti esas alan ve manevi kalkınmayı ihmal etmeyen bir anlayışla, gençlerimizle birlikte çok daha müreffeh bir Türkiye inşa edeceğiz.

Açıklamasının sonunda istiklal mücadelesinin kahramanlarını rahmetle anan Özcan, tüm gençlerin ve milletin 19 Mayıs bayramını kutladı.