Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Yürüyüşe çıktı, aksiyon filmi yaşadı! Adana’da kurt tartışması kamerada...

Yürüyüşe çıktı, aksiyon filmi yaşadı! Adana’da kurt tartışması kamerada...

Adana’nın Çukurova ilçesinde bir kadının kurt olduğu iddia edilen hayvanların saldırısına uğradığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

KAYNAK: İHA

Kadın Kaçtı, Esnaf Kovaladı

Olay, dün merkez Çukurova ilçesine bağlı Yurt Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre S.Y., köpeğiyle birlikte yürüyüş yaptığı sırada kurda benzeyen iki köpeğin saldırısına uğradı. Etraftaki esnaf ise kadının imdadına yetişti. Esnaf ve vatandaşlar kadını saldırıdan kurtardı. Bu anlar anbean güvenlik kamerasına yansıdı.

kurt-kopeklerinin-saldiri-ani-kamerada-kucuk-kopegi-bulunan-kadini-yere-dusurduler

"Kurt olduğunu düşünüyorum, köpek değildi"

Bölge esnafından Süleyman Civan, "Dün ikindi vakitlerinde bir hanımefendi köpeğiyle birlikte geziyordu. Bir anda gürültü patırtı geldi. İki tane kurt köpeği hanımefendiye saldırmaya çalıştı. Biz de koşarak yardım ettik kadına. Savuşturduk bir daha görmedik köpekleri" dedi.

kurt-kopeklerinin-saldiri-ani-kamerada-kucuk-kopegi-bulunan-kadini-yere-dusurduler

"kurt olduğunu düşünüyorum"

"Saldıran hayvanlar köpek mi yoksa kurt mu oldu" sorusuna yanıt veren Süleyman Civan, "Kesinlikle yaklaşım açısından kurt olduğunu düşünüyorum. Koşması falan olsun vahşice yaklaşımı vardı, kurt olduğunu düşünüyorum köpek değildi. Dükkandan çıktığımızda vatandaşlar da koşup tahta sopalarla yardım etti. Hep beraber kurtları savuşturduk" diye konuştu.

kurt-kopeklerinin-saldiri-ani-kamerada-kucuk-kopegi-bulunan-kadini-yere-dusurduler