Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde korkunç bir olay yaşandı. İstasyon Mahallesi'nde ikamet eden 55 yaşındaki Recep Alaca, uzun süre kendisinden haber alınamaması üzerine yakınlarının ihbarı sonucunda evinin balkonunda ölü olarak bulundu.
Yakınlarının İhbarı Üzerine Ekipler Sevk Edildi

Recep Alaca’dan uzun süre haber alamayan yakınları, durumu yetkililere bildirdi. İhbar üzerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri kısa sürede adrese ulaştı. Evin balkonunda hareketsiz bir şekilde yatan şahsı gören sağlık ekipleri, yaptıkları ilk müdahalede Alaca’nın hayatını kaybettiğini belirledi.
Cenazesi Morg'a Kaldırıldı
Olay yerinde Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemelerin ardından Recep Alaca'nın cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için morga kaldırıldı. Ölüm sebebinin yapılacak otopsinin ardından netlik kazanacağı öğrenildi.
Olayla İlgili Soruşturma Başlatıldı
Zonguldak’ı yasa boğan olayın ardından geniş çaplı bir soruşturma başlatıldığı açıklandı.
Recep Alaca'nın ölümünde herhangi bir şüpheli durum olup olmadığı yapılacak detaylı soruşturmanın sonucunda netlik kazanacak.