Sanatçı Kadir Akyol'un "SAKURA Gelenekselden Evrensele" başlıklı kişisel sergisi kapılarını açtı. Küratörlüğünü Zeynep Öztürk’ün üstlendiği sergi, Piyalepaşa’da bulunan DG Art Galeri’de sergilendi.
Arzu ve Dursun Gündoğdu’nun ev sahipliğinde düzenlenen açılış gecesine iş, cemiyet ve sanat dünyasından birçok isim katıldı. Burcu Şendir, Ece Nayman, Fatih Öztürk, Cansu Taşkın ve İsmail Özkan gibi isimlerin yer aldığı davette konuklar Eserleri yakından inceledi.
Sezonu açtıklarını belirten Arzu Gündoğdu, yoğun bir sanat dönemine girdiklerini ifade etti. Sergiyi ziyaret eden İsmail Özkan ise genç sanatçılara destek verilmesinin önemine değindi. Küçük yaşlardan itibaren antikaya merak duyduğunu aktaran Özkan, son dönemde resim sanatına yöneldiğini ve imkanları dahilinde tablolara yatırım yaparak sanatı desteklediğini dile getirdi.
Kızılcık Şerbeti kadrosuna dahil olan Cansu Taşkın'dan kariyer vurgusu
Açılışa katılan isimler arasında yer alan Cansu Taşkın, "Kızılcık Şerbeti" dizisinin kadrosuna Başak karakterinin en yakın arkadaşı rolüyle katıldığını açıkladı. Proje seçim sürecini değerlendiren Taşkın, izlediği ve başarılı bulduğu bir yapımda yer almaktan memnuniyet duyduğunu, setteki ortam sayesinde uyum sorunu yaşamadığını ifade etti.
Özel hayatına ilişkin soruları da yanıtlayan oyuncu, bu dönemde tamamen kariyerine odaklandığını ve iş ile özel hayatı bir arada yürütmekte zorlandığını söyledi. Ekran önünde olmanın getirdiği eleştirilere hazır olduğunu belirten Taşkın, oyunculukta performansın göreceli olduğunu ve asıl amacın duyguyu izleyiciye aktarabilmek olduğunu vurguladı.