Ünlü Müzisyenin Acı Günü
Mehmet Erdem’in babası Sücaattin Erdem, bir süredir sağlık sorunları yaşıyordu. Sanatçı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda acı haberi şu sözlerle duyurdu:
“Babam Sücaattin Erdem'i kaybettik. Cenazesi yarın öğle namazına müteakiben Ataköy 5. Kısım Ömer Duruk Camii’nden kaldırılacaktır.”
Bu açıklama kısa sürede sanat camiasında büyük bir üzüntü yarattı.
Cenaze Detayları Netleşti
Erdem'in verdiği bilgilere göre cenaze, Ataköy 5. Kısım Ömer Duruk Camii’nden kaldırılacak. Sevenlerinin büyük bir katılım göstermesi bekleniyor.
eşinden tam destek
Ünlü oyuncu Vildan Atasever, eşi Mehmet Erdem’in acısına ortak olarak aynı duyuruyu kendi hesabından paylaştı.
Atasever’in bu paylaşımı, çiftin yaşadığı derin üzüntüyü gözler önüne sererken takipçilerinden yoğun bir destek mesajı akışı oldu.
Ünlü oyuncunun sessiz ama güçlü dayanışması, acılı süreçte Erdem’in yanında duruşunun en net göstergesi olarak yorumlandı.