Gaziler Haftası kapsamında Beypazarı’nda bir etkinlik düzenlendi. Program, ilçe protokolü ve gazilerin katılımıyla gerçekleşti.
Çelenk sunma töreni ile başladı:
Program, Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla start aldı. Ardından Beypazarı Kaymakamı Ünal Coşkun, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Aytunç Özen ve diğer ilçe protokolü üyeleri, gazilerle Halkevi’nde düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.
Gazilerin görüşleri dinlendi:
Bu anlamlı etkinlikte, gazilere yönelik talepler ve görüşler dinlendi. Gaziler Haftası sebebiyle, vatan ve millet uğruna fedakârlık gösteren tüm gazilere teşekkürler edildi. Duygusal anların yaşandığı programda, gazilerin önemine vurgu yapıldı.

ÇELENK SUNMA TÖRENİNİN ARDINDAN BEYPAZARI KAYMAKAMI ÜNAL COŞKUN, CUMHURİYET BAŞSAVCISI MUSTAFA AYTUNÇ ÖZEN, İLÇE PROTOKOLÜ VE GAZİLER, HALKEVİ’NDE DÜZENLENEN KAHVALTI PROGRAMINDA BULUŞTU.