İstanbul
Parçalı bulutlu
14°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi İstanbul Haberleri Yol bakım aracıyla yol kesip, sürücüyü darbeden 3 kişi serbest bırakıldı

Yol bakım aracıyla yol kesip, sürücüyü darbeden 3 kişi serbest bırakıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait yol bakım aracıyla, trafikteki otomobilin sürücüsünün önünü keserek darp eden 3 kişi gözaltına alınmalarının ardından serbest bırakıldı.

KAYNAK: DHA

Ümraniye'de İBB'ye ait yol bakım aracıyla, trafikteki bir otomobilin önünü kesen 3 kişi araçtan inerek sürücüyü darbetmişti.Konuyla ilgili polis ekiplerinin çalışmaları devam ederken, İBB'nin idari süreci başlattığı ve dahli olan personelle ilgili işlem yapılacağı öğrenildi. Polis tarafından yakalanarak gözaltına alınan 3 kişi serbest bırakıldı.

Olay, 31 Temmuz Çarşamba saat 23.15'te Ümraniye Dudullu Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, araçta ailesi de bulunan otomobil sürücüsü K.Ö.D. ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) bağlı yol bakım aracındakiler arasında yol verme nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın ardından yol bakım aracındakiler otomobilin önünü kesti. Yol bakım aracından inen 3 kişi, otomobilin sürücüsü K.Ö.D.'yi darbetmeye başladı. Yaşanan kavga, çevredeki vatandaşların araya girmesiyle son bulurken o anlar güvenlik kameraları ile çevredeki vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıdı.Polis ekiplerinin çalışmaları devam ederken İBB konuyla ilgili idari süreç başlattığını ve görüntülerin izlenerek dahli olan personelin tespit edilip işlem yapılacağını açıkladı.

3 KİŞİ SERBEST BIRAKILDI

Darbedildiğini iddia eden K.Ö.D. polis merkezine giderek şikayetçi oldu. Şikayet sonrası çalışma başlatan polis ekipleri, İ.K., H.A. ve E.P.'yi gözaltına aldı.İ.K. , H.A ve E.P'nin serbest bırakıldığı öğrenildi.