İstanbul
Az bulutlu
13°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Magazin Ünlü İsimler Uyuşturucu Operasyonunda Hakim Karşısında: 14 İsim Gözaltında

Ünlü İsimler Uyuşturucu Operasyonunda Hakim Karşısında: 14 İsim Gözaltında

İstanbul’daki ünlülere yönelik uyuşturucu soruşturmasında 14 kişi hakimliğe sevk edildi. Sabancılar, Didem Soydan ve Tuğçe Özbudak dahil birçok ünlü hakkında adli tedbirler istendi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen ünlülere yönelik uyuşturucu soruşturması kapsamında gözaltına alınan 14 kişi, Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi’nde hakimliğe sevk edildi. Savcılık, bazı isimler için yurt dışı çıkış yasağı ve adli kontrol, bazıları için ise tutuklama talep etti.

5 İsim İçin Tutuklama Talebi

Soruşturma kapsamında "Adanalı" dizisinin Pınar’ı Tuğçe Özbudak, Koray Şerenli, Onur Talay, Sezgin Köysüren ve Mustafa Tari hakkında tutuklama talebiyle mahkemeye başvuruldu.

Adli Kontrol ve Ev Hapsi

Savcılık, Kerim Sabancı, Hakan Sabancı, Burak Elmas, Fikret Orman, Güzide Duran ve Didem Soydan için yurt dışı çıkış yasağı ve adli kontrol uygulanmasını istedi. Onur Bükçü serbest bırakılırken, Ferhat Aydın ve İsmail Behram Perinçekli hakkında ev hapsi kararı talep edildi.

Gözaltı Kararı Verilen Diğer Ünlüler

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 16 adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda şu isimler gözaltına alındı: Fikret Orman, Güzide Duran, Hakan Sabancı, Kerim Sabancı, Hande Erçel, Burak Elmas, Sezgin Köysüren, Ferhat Aydın, Tuğçe Özbudak, Koray Şerenli, Onur Bükçü, İsmail Behram Perinçekli, Kaan Mellart, Didem Soydan, Onur Talay ve Mustafa Tari. İki isim için ise yakalama kararı çıkarıldı.

Soruşturmanın detayları henüz kamuoyu ile paylaşılmadı, gözaltındaki ünlülerin emniyetteki işlemleri sürüyor.