Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında 20 Eylül Pazar günü deplasmanda Amed Sportif Faaliyetler ile karşılaşacak. Bu mücadele için hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla start veren siyah-beyazlı ekip, hazırlıklarını sürdürüyor.
Antrenman detayları:
BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde Teknik Direktör Vincenzo Italiano yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, kondisyon ve taktik odaklı bir çalışma olarak planlandı. Isınma koşularıyla başlayan idman, 5’e 2 top kapma çalışmasının ardından dar alanda yapılan çift kale maçla sona erdi.
Son hazırlıklar:
Beşiktaş, Amed Sportif Faaliyetler müsabakasına yönelik son antrenmanını yarın saat 11.30’da basına kapalı olarak gerçekleştirecek. Takım, karşılaşma için 20 Eylül Pazar günü saat 16.00’da Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan özel uçakla Diyarbakır’a hareket edecek.

BEŞİKTAŞ, TRENDYOL SÜPER LİG'İN 6. HAFTASINDA 20 EYLÜL PAZAR GÜNÜ DEPLASMANDA AMED SPORTİF FAALİYETLER İLE OYNAYACAĞI KARŞILAŞMANIN HAZIRLIKLARINA, ARA VERMEDEN BU SABAH YAPTIĞI ANTRENMANLA BAŞLADI.