Düzce'de Okul Sporları faaliyet programı çerçevesinde organize edilen Hentbol Yıldızlar Müsabakaları, Bahçeşehir Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Turnuvada 11 takım ve 170 sporcu parkeye çıkarak dereceye girebilmek için ter döktü.
Kızlar ve erkeklerde dereceye giren okullar
Zorlu geçen karşılaşmaların ardından yıldız kızlar kategorisinde Pakmaya Ortaokulu birincilik kürsüsüne çıkarken, Azmimilli Ortaokulu ikinci, Kaynaşlı Anadolu Kalkınma Vakfı Ortaokulu üçüncü ve Dipsizgöl Ortaokulu dördüncü oldu.
Yıldız erkekler kategorisinde ise şampiyonluk ipini Aydınpınar Ortaokulu göğüsledi. Bu kategoride Pakmaya Ortaokulu ikinciliği elde ederken, Hamit Şerifoğlu Ortaokulu üçüncü, Kaynaşlı Anadolu Kalkınma Vakfı Ortaokulu ise dördüncü sırada turnuvayı tamamladı.
Müsabakaların tamamlanmasının ardından düzenlenen törenle, dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları takdim edildi.