Yeni Birlik Gazetesi
Yeni Birlik Gazetesi Spor Icardi kalıyor, De Paul gündemde yok!

Icardi kalıyor, De Paul gündemde yok!

Mauro Icardi 32 milyon Euro’luk Suudi teklifini geri çevirdi, Galatasaray’a aidiyetini bir kez daha gösterdi. Rodrigo De Paul ise transfer listesinde bulunmuyor.

MUHABİR: Bülent Çolakoğlu

Rodrigo De Paul Transferi Gündemde Değil

Atletico Madrid forması giyen Arjantinli orta saha Rodrigo De Paul, yaz transfer döneminde adı Galatasaray’la anılan isimlerden biri olmuştu. Ancak Ali Naci Küçük'ün verdiği bilgiye göre, bu transfer iddiası gerçeği yansıtmıyor:

“De Paul’ü, Galatasaray’da çok etkin bir isme sordum. ‘Listede yok’ cevabını aldım.”
Bu açıklamayla birlikte, sarı-kırmızılıların De Paul için bir girişimde bulunmadığı ve oyuncunun transferinin şu an için gündemde olmadığı netleşmiş oldu.

Icardi Galatasaray’da Kalıyor: 32 Milyon Euro’yu Reddetti

Taraftarın sevgilisi haline gelen Mauro Icardi ise kulübe olan bağlılığıyla takdir topluyor. Oyuncunun, Suudi Arabistan'dan gelen 32 milyon Euro’luk teklifi geri çevirdiği öğrenildi. Avukatı Elio Pino’nun açıklamasına göre, Icardi kararlı bir şekilde Galatasaray’da kalmak istediğini belirtti:

“Suudi kulüpleriyle görüşme. Avrupa’yı düşünmüyorum. Galatasaray’da mutluyum, ailem de burada mutlu.”
Ali Naci Küçük, bu sözlerin ardından Icardi’nin kulübe olan aidiyetinin altını çizerek, “Osimhen’de bu kararlılık yok. Galatasaray’a aidiyeti Icardi kadar güçlü değil.” yorumunu yaptı.

Lemina’ya Ne Talep Var Ne Girişim

Geçmişte Galatasaray forması giyen Mario Lemina için yeniden transfer söylentileri ortaya atılmıştı. Ancak Küçük’e göre ne kulüpten oyuncuya, ne de oyuncudan kulübe bir adım var:

“Bugüne kadar Lemina’ya hiçbir teklif yok. Kendisi de Galatasaray yönetiminden zam talebinde bulunmadı. Üstelik Al Shabab’da maaşların üç aydır ödenmediği konuşuluyor. Bu şartlar altında Lemina için 10–15 milyon Euro’luk bir bonservis ödenmesi gerçekçi değil.”

Gabriel Sara Satılmayacak

Galatasaray’ın geçtiğimiz sezon kadrosuna kattığı Brezilyalı orta saha Gabriel Sara için Avrupa’dan teklifler geldiği öne sürülüyordu. Ancak kulüp, oyuncuyu bırakmaya niyetli değil.

“Gabriel Sara, Şampiyonlar Ligi planlamasında Okan Buruk’un en kritik oyuncularından biri. Galatasaray, onu Avrupa vitrininde görmek istiyor. 20–25 milyon Euro gibi teklifler Galatasaray’ı tatmin etmez. Oyuncunun ayrılmasını da beklemiyorum.”

Bu sözler, kulübün Sara’yı sezon boyunca takımın bel kemiği olarak değerlendireceğini ve onun üzerinden bir sistem inşa etmeye devam edeceğini gösteriyor.