Yeni Birlik Gazetesi
Ara
Yeni Birlik Gazetesi Spor Inter’den Mourinho sürprizi! Geri dönüş için zemin hazır

Inter’den Mourinho sürprizi! Geri dönüş için zemin hazır

Inter, Fabregas ile anlaşamazsa Jose Mourinho’yu yeniden takımın başına getirmeyi planlıyor. Fenerbahçe’nin hocası için İtalya’dan sürpriz bir hamle gelebilir.

MUHABİR: Eray Aksoy

Jose Mourinho İçin Sürpriz Geri Dönüş İddiası

İtalyan devi Inter, teknik direktörlük koltuğu için arayışlarını sürdürürken, Fenerbahçe’nin başında bulunan Jose Mourinho yeniden gündeme geldi. Kulübün ilk hedefi Cesc Fabregas olsa da, anlaşma sağlanamazsa rotanın Mourinho’ya çevrileceği konuşuluyor.

Fabregas Olmazsa Plan B: Mourinho

La Repubblica'nın haberine göre Inter yönetimi, teknik direktörlük için öncelikli olarak Como’yu çalıştıran Cesc Fabregas ile masada. Ancak genç teknik adamın mevcut kulübü, başarılı çalıştırıcının ayrılığına sıcak bakmıyor. Bu durumda Inter’in, efsanevi eski hocası Jose Mourinho’ya yönelmesi bekleniyor.

Şampiyonlar Ligi Zaferinin Mimarı

Mourinho’nun Inter kariyeri, kulüp tarihine altın harflerle kazındı. 2010 yılında Inter’e hem Serie A, hem Coppa Italia hem de UEFA Şampiyonlar Ligi zaferini yaşatan Portekizli teknik adam, o sezon “üçleme” başarısını yakalayarak unutulmazlar arasına girmişti.

Gözler Mourinho’nun Tercihinde Olacak

Inter cephesinin Fabregas ile yaşanacak olası bir çıkmazda Mourinho’ya resmi teklif sunup sunmayacağı önümüzdeki günlerde netleşecek. Mourinho’nun Fenerbahçe ile olan sözleşmesi ve kariyer planı, bu gelişmede belirleyici faktör olacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *