Yeni Birlik Gazetesi
Yeni Birlik Gazetesi Spor Kasımpaşa ve Konyaspor ilk yarıda golsüz berabere kaldı

Kasımpaşa ve Konyaspor ilk yarıda golsüz berabere kaldı

Kasımpaşa, Konyaspor karşısında oynadığı ilk yarıda etkili bir performans sergiledi ancak gol bulamadı.

Kasımpaşa, Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında Konyaspor’u konuk etti. Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda gerçekleştirilen maçın ilk yarısı 0-0'lık eşitlikle sonuçlandı.

Maçın başlama düdüğünden itibaren her iki takım da gol bulma çabasına girdi. İlk önemli pozisyon 9. dakikada yaşandı. Kasımpaşa'nın Deniz'in sağ kanattan ceza sahasına yerden aktardığı top, Uğurcan’a ulaştı. Uğurcan'ın penaltı noktasının sağından çektiği şut ise kaleci Gianniotis tarafından başarıyla kurtarıldı. 19. dakikada ise Konyaspor’dan Jessen’in kafayla aktardığı uzun pasla hareketlenen Ali Yavuz, ceza yayının gerisinden şutunu çekti ancak top, az farkla auta gitti.

İlk yarının ilerleyen dakikalarında, 32. dakikada Kasımpaşa’nın Kerem’in kullandığı köşe vuruşunda Winck, ön direkte iyi yükselerek kafa vurdu. Ancak kaleci Bahadır bu topu da kornere çeldi.

Takımların İlk Yarı Performansı

İlk yarı boyunca Kasımpaşa, topa daha çok sahip olan taraf oldu ve rakip kaleye daha fazla yaklaşma imkanı buldu. Konyaspor ise hızlı kontraataklar ile etkili olmaya çalıştı.

Sarı Kartlar ve Teknik Ekipler

İlk yarıda Kasımpaşa’dan Ilie ve Winck, Konyaspor'dan ise Adil Demirbağ sarı kart gördü. Kasımpaşa’nın teknik direktörü Emre Belözoğlu da maça dahil olan sarı kartla dikkat çekti.

İkinci yarıda iki takım da galibiyet arayışlarını sürdürmeye devam edecek. 6. haftanın açılış maçı merakla takip ediliyor.

KASIMPAŞA, TRENDYOL SÜPER LİG’İN 6. HAFTASININ AÇILIŞ MAÇINDA KONYASPOR’U AĞIRLIYOR. MÜCADELENİN...

KASIMPAŞA, TRENDYOL SÜPER LİG’İN 6. HAFTASININ AÇILIŞ MAÇINDA KONYASPOR’U AĞIRLIYOR. MÜCADELENİN İLK YARISI GOLSÜZ EŞİTLİKLE TAMAMLANDI.