Yeni Birlik Gazetesi
İstanbul
Açık
24°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Yeni Birlik Gazetesi The Stay Grubu'nun yeni oteli "Bobo by The Stay" bu yaz Cennet Koyu'nda açılıyor

The Stay Grubu'nun yeni oteli "Bobo by The Stay" bu yaz Cennet Koyu'nda açılıyor

The Stay Grubu'nun yeni projesi Bobo by The Stay, Bodrum'un büyüleyici atmosferine sahip Cennet Koyu'nda, misafirlerine müzik ve gastronominin eğlence ile birleştiği özgün bir deneyim sunmak için Haziran'da kapılarını açmaya hazırlanıyor.

İsmini, kendilerine özgü tarzları, sanat ve felsefe akımlarına olan ilgileri ve dünya görüşleriyle bohem burjuvazi yaşam tarzına sahip olan ‘Bobo’lardan alan otel, Cennet Koyu’nun en güzel noktasında, zeytinliğin içerisinde denize sıfır konumuyla endüstriyel tasarıma sahip 24 odası, 3 farklı konseptteki restoranı, spa & fitness alanı ve 2 plajı ile misafirlerini ağırlayacak.

Bebek Otel by The Stay’in lezzetlerini Bodrum’a getiren Bobo restoran, Çin mutfağı ve Uzakdoğu kültürünün Türkiye’deki en önemli temsilcisi olan Dragon Restaurant ve denize sıfır Yunan esintili balıkçı Paraliaki ile Bobo by The Stay bambaşka gastronomik deneyimleri karadan ve denizden misafirleriyle buluşturacak.

Cennet Koyu’nun kristal sularına açılan Bobo Beach, hem kum üzerinde hem asırlık zeytin ağaçlarının gölgesinde, hem de doğanın huzurlu seslerinde misafirlerin dinlenebileceği farklı alanlar sunuyor.

Mimari tasarımı ünlü mimar Mahmut Anlar ve ekibi Geo ID tarafından yapılan ve yetişkinlere özel Bobo by The Stay; The Stay DNA’sına işlemiş olan kültür sanat aktiviteleri, sanatçı iş birlikleriyle yapılacak doğanın içinde özel enstalasyonlar, ritüelleşecek gün batımı partileri ve yaz sezonu boyunca yapılacak sürpriz etkinlikleri ile Bodrum Cennet Koyu’nda yerini alacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *