İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Videolar İstanbul Haberleri Otobanın ortasında yürüyen kadın sürücülere zor anlar yaşattı!

Otobanın ortasında yürüyen kadın sürücülere zor anlar yaşattı!

İstanbul'da TEM Otoyolu'nun ortasında elinde bavuluyla yürüyen bir kadın TIR'ların altında kalmaktan son anda kurtuldu. O anları kaydeden bir şoför yaşananlara tepki gösterdi.

MUHABİR: Elif Erbay

Olay, dün öğlen saatlerinden İstanbul'un Sultangazi ilçesinde TEM Otoyolu'nun ortasında yaşandı.

TIR'ların ve ağır vasıtaların kullandığı otobanın orta şeridinden tehlikeli biçimde yürüyen bir kadın dikkat çekti.

Elinde bavulu ile yanından geçen kamyon ve TIR'lara aldırış etmeden TEM'in ortasından yürüyen kadın nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı.

Kadını uyarmak için kornalarına basan araç sahiplerinden biri ise kamyonuna kenara çekerek şahsa tepki gösterdi.

O anlarda cep telefonu ile kayıtta olan kamyonet sürücüsü, "Otobanda yolun ortasında yürüyor. Az kalsın çarpıyorduk. Abla kenara çekil" diyerek yaşananlara tepki gösterdi.

Sultangazi'de hem kendi canını hem de trafik güvenliğini tehlikeye atan kadının bir süre sonra yürüyüşüne emniyet şeridinde devam ettiği görüldü.

İşte İstanbul trafiğinde yaşanan ilginç anlar:

Otobanın ortasında yürüyen kadın sürücülere zor anlar yaşattı!

Otobanın ortasında yürüyen kadın sürücülere zor anlar yaşattı!