İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler 5 gün önce heyelanda kaybolan kişinin yeleği bulundu

5 gün önce heyelanda kaybolan kişinin yeleği bulundu

Heyelanda ahşap evi toprak altında kalıp kaybolan Rıdvan Coşar'ı (50) arama çalışmaları 5'inci günde de sürüyor.

MUHABİR: Berrin Ozan Yeşiltepe

DHA- Giresun merkeze bağlı Duroğlu beldesinde, heyelanda ahşap evi toprak altında kalıp kaybolan Rıdvan Coşar'ı (50) arama çalışmaları 5'inci günde de sürüyor. 5 gruba ayrılan ekipler, bölgede ve Aksu Deresi'nde yaptığı çalışmalarda Coşar'ın yeleğine ulaştı.

g1.jpg

Doğu Karadeniz'de 22 Haziran akşamı etkili olan sağanak, Giresun'da sele neden oldu. Merkeze bağlı Duroğlu beldesinde yollarda su birikintileri oluştu. Bazı ev ve iş yerlerini su bastı. Beldenin yüksek kesimlerinde mahsur kalanlar AKUT ekiplerince iş makinesi ile kurtarılıp, göle dönen yoldan güvenli alana götürüldü. Beldede park halindeki bazı araçlar da sel suyunun taşıdığı toprakla kaplandı.

g2.jpg

Beldenin Çağlayan Mahallesi'nde yamaç arazide meydana gelen heyelanda toprak altında kalan ahşap evde tek başına oturan Rıdvan Coşar, kayboldu. Arama çalışmalarının 5'inci gününde 5 gruba ayrılan ekipler, kıyıda ve Aksu Deresi'nde Rıdvan Coşar'ı aradı. Derenin yüzeyi botla taranırken, dalgıçlar da su altında arama yaptı. Aramalarda Coşar'ın yeleği bulundu.

g3.jpg

Ekiplerin aramalarını sürdürürken, bölgede yürütülen hasar tespit ve temizlik çalışmaları da devam ediyor.

g4.jpg

g5.jpg

g6.jpg

g7.jpg