İstanbul
Parçalı bulutlu
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Ablasının sevgilisini sokak ortasında bıçakladı, serbest kaldı

Ablasının sevgilisini sokak ortasında bıçakladı, serbest kaldı

Leyla Sultan K., sokak ortasında tartıştığı, ablasının ayrılmak istediği sevgilisi Mehmet Salih B.'yi, bıçaklayarak kaçtı. Mehmet Salih B.'yi bıçakladığını söylediği öğrenilen Leyla Sultan K., adli kontrolle serbest bırakıldı.

KAYNAK: DHA

Bursa'da Leyla Sultan K. (18) tarafından sokak ortasında bıçaklanan Mehmet Salih B.'nin (20), şüphelinin, ablasının ayrılmak istediği sevgilisi olduğu ortaya çıktı. Emniyetteki ifadesinde ayrılmak istediği için ablası Melisa K.'yı (22) ve ailesini tehdit ettiği gerekçesiyle Mehmet Salih B.'yi bıçakladığını söylediği öğrenilen Leyla Sultan K., adli kontrolle serbest bırakıldı.

Olay dün saat 14.30 sıralarında Gemlik ilçesi Hamidiye Mahallesi Şükrü Meral Sokak'ta meydana geldi. Leyla Sultan K., sokak ortasında tartıştığı, ablasının ayrılmak istediği sevgilisi Mehmet Salih B.'yi, bıçaklayarak kaçtı. Kalçasına ve sırtına isabet eden 3 bıçak darbesiyle yaralanan Mehmet Salih B., kanlar içerisinde yere yığılırken, çevredekiler yardımına koştu. O anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülenirken, ihbarla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Gemlik Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alınan Mehmet Salih B.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

'KAFENİN MASASINDAKİ BIÇAĞI ALIP, SUSMASI İÇİN BIÇAKLADIM'

Olayın ardından kaçan Leyla Sultan K. ise kısa sürede polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Leyla Sultan K.'nın ifadesinde Mehmet Salih B.'nin, ayrılmak istediği için ablasını ve ailesini tehdit ettiği için bıçaklarını belirterek, "Yol boyunca kavga ettiler. Küfretti, ablamı ve ailemi tehdit etti. "Ayrılırsan seni de aileni de gebertirim" dedi. Önünden geçtiğimiz kafedeki masada bıçak gördüm. Ablama bağırmaya başlayınca onu durdurmak için bıçakladım. Öldürme niyetim olmadı. Sadece susmasını istedim" dediği öğrenildi.

Leyla Sultan K., emniyetteki sorgusunun ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.