Bilecik’in Osmaneli ilçesinde, nitelikli yağma suçundan 3 yıl 15 ay hapis cezası ile aranan A.E., jandarma ekiplerinin başarılı operasyonu ile yakalandı.
Edinilen bilgilere göre, Bilecik İl Jandarma Komutanlığı ekipleri aranan şahısların tespitine yönelik çalışma yaptı. Jandarma Suç ve Araştırma Timi (JASAT) tarafından yürütülen bu çalışma neticesinde, A.E. Osmaneli’nin İnönü Mahallesi’nde ele geçirildi.
Jandarma Operasyonu Başarıyla Tamamlandı
Yakalanan şahıs, adli işlemlerinin tamamlanmasının ardından Bilecik M Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. Jandarma, halkın güvenliğini sağlamak amacıyla aranan şahısların takibini sürdürecek.
Halkın Bilgi Vermesi Önemi Vurgulanıyor
Jandarma yetkilileri, aranan şahıslar hakkında kamuoyunun dikkatli olması gerektiğini ve bilgilerin iletilmesinin önemini vurguladı. Bu tür işlemlerin, vatandaşların destek ve yardımları ile daha etkili bir şekilde sürdürüldüğü ifade edildi.

BİLECİK'TE 3 YIL 15 AY HAPİS CEZASI BULUNAN ŞAHIS YAKALANDI