Eskişehir'in Odunpazarı ilçesinde, Ihlamurkent Mahallesi'nde bulunan bir otobüs durağı, yerel halk tarafından uzun süre taşlardan yapılan oturma alanları ile kullanılıyordu. Ancak bu durum, hem konfor hem de estetik açıdan sorunlar yaratıyordu.
Durağa yeni bir görünüm kazandırıldı
Belediye ekipleri, bölgede yapılan haberler sonrası harekete geçerek söz konusu otobüs durağına bir bank yerleştirdi. Bu değişim sayesinde, vatandaşların otobüs beklerken daha rahat bir şekilde oturabilmeleri sağlandı. Daha önce vatandaşların kendi çabalarıyla yaptıkları taş oturma alanı, kaldırılarak yerine modern bir oturma alanı tasarlandı.
Vatandaşların memnuniyeti gözlemlendi
Yeni bank uygulaması, durakta bekleyen vatandaşlar tarafından olumlu karşılandı. Yerel halk, yapılan bu iyileşmenin günlük yaşamlarına önemli bir katkı sağladığını belirtti. Böylelikle, hem otobüs beklerken daha konforlu bir ortam sağlandı hem de estetik bir görünüm kazandırıldı.

ESKİŞEHİR'DE VATANDAŞLARIN KENDİ İMKANLARI İLE TAŞLARDAN OLUŞTURDUĞU OTURMA ALANINI KULLANDIĞI OTOBÜS DURAĞINA BELEDİYE EKİPLERİ TARAFINDAN BANK YERLEŞTİRİLDİ.