İstanbul
Parçalı bulutlu
13°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Evinin balkonuna yabancı madde atıldı: Eline alınca olanlar oldu

Evinin balkonuna yabancı madde atıldı: Eline alınca olanlar oldu

Evinin balkonuna atılan maddenin patlaması sonucu elinden ve karnından yaralandı. Patlayan maddenin türünün belirlenmesi için çalışmaları sürdüren polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

KAYNAK: DHA

Bursa'nın İnegöl ilçesinde Adem P. (33), evinin balkonuna atılan maddenin patlaması sonucu elinden ve karnından yaralandı.

Olay, saat 21.30 sıralarında Kemalpaşa Mahallesi, Cihan Sokakta meydana geldi. Apartmanın 3'üncü katında bulunan evinin balkonuna çıkan Adem P., henüz kimliği belirlenemeyen bir kişinin balkonuna bir madde attığını gördü. Yabancı maddeyi eline alan Adem P., bu sırada meydana gelen patlamada elinden ve karnından hafif bir şekilde yaralandı. Olayı gören ailesi Adem P.'nin yardımına koşarken durumu sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerince olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Adem P., İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bölgede güvenlik önlemi alan polis ekipleri ise yabancı maddeyi incelemeye aldı.

Tedavi altına alınan Adem P.'nin sağlık durumun iyi olduğu öğrenildi. Patlayan maddenin türünün belirlenmesi için çalışmaları sürdüren polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.