İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde 13 Eylül'de meydana gelen korkunç kaza, bir ailenin hayatını sonsuza dek değiştirdi. Diyarbakır-İstanbul seferini yapan 23 AFA 634 plakalı yolcu otobüsü, Kuzey Marmara Otoyolu Işıklar Kavşağı gişeleri yakınlarında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarptı ve daha sonra alevlere teslim oldu. Bu feci kazada, otobüste bulunan 3 kişi yaşamını yitirirken, 1'i ağır olmak üzere 8 kişi de yaralandı.
10 yaşındaki Nazlı Seraç'ın trajik kaybı
Kaza sonrası ağır yaralanarak hastaneye kaldırılan 10 yaşındaki Nazlı Seraç, 4 günlük yaşam mücadelesini kaybederek hayatını kaybetti. Nazlı'nın amcası Rıdvan Seraç, yaşanan trajediyle ilgili hissettiklerini dile getirirken, "İnsanın dili tutuluyor, ne diyeceğini bilemiyor. Sonuna kadar biz davacıyız. Ne diyebiliriz, içimiz yanıyor. Kelimeler düğümleniyor ağzımızda" şeklinde konuştu. Amcanın bu sözleri, ailenin yaşadığı derin acıyı gözler önüne serdi.
Kaza hakkında gelişmeler
Eyüpsultan'daki bu feci kaza sonrası başlatılan soruşturma devam ediyor. Yetkililerin olayla ilgili detaylı bir inceleme yürüttüğü belirtilirken, ailenin adalet arayışı da sürecek. Bu trajik olay, toplumda da geniş yankı uyandırdı ve yol güvenliğinin önemine bir kez daha dikkat çekti.

Eyüpsultan'da bariyerlere çarparak yanan otobüste hayatını kaybeden 10 yaşındaki Nazlı’nın amcası konuştu