İstanbul
Açık
1°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Gaziantep’te kar yağdı, aşk engel tanımadı: Belediye nikahlarını evde kıydı!

Gaziantep’te kar yağdı, aşk engel tanımadı: Belediye nikahlarını evde kıydı!

Gaziantep’te yoğun kar yağışı nedeniyle nikâh salonuna gidemeyen çiftin yardımına Şahinbey Belediyesi ekipleri koştu. Nikâh memuru ve zabıta ekiplerinin katılımıyla çiftin nikâhı evlerinde kıyıldı.

KAYNAK: İHA

Kar Yağışı Nikâhı Eve Taşıdı

Şahinbey ilçesinde yaşayan Cihan Subaşı ile Leyla Ünal, yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle nikâh salonuna ulaşamayınca durumu Şahinbey Belediyesi’ne bildirdi. Bunun üzerine harekete geçen belediye ekipleri, nikâh memuru ile birlikte çiftin evine giderek nikâhı ev ortamında kıydı. Hava şartları nedeniyle nikâh şahitlerinin de salona gelememesi üzerine, çiftin şahitliğini Şahinbey Belediyesi zabıta ekipleri yaptı. Kar yağışı altında gerçekleşen nikâh, renkli görüntülere sahne oldu.

‘En Mutlu Günümüzde Yanımızda Oldular’

Nikâhın ardından duygularını dile getiren Cihan Subaşı ile Leyla Ünal çifti, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na ve belediye ekiplerine teşekkür etti. Çift, Başkan Tahmazoğlu’nun hizmetlerini yakından takip ettiklerini belirterek, “En mutlu günümüzde bize böyle bir destek verdikleri için başta başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz. Çok heyecanlıyız, bu mutluluğu yaşamamıza vesile olan herkese minnettarız” ifadelerini kullandı.