Avcılar ilçesinde meydana gelen üzücü bir olayda, cep telefonunu şarj etme bahanesiyle güzellik salonuna giren bir şahıs, 15 yaşındaki bir çocuğa sözlü tacizde bulundu.
Olay, 16 Eylül Çarşamba akşamı Yeşilkent Mahallesi'ndeki bir güzellik salonunda gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, telefonunu şarj etmek isteyen U.K. isimli şahıs, içeride bulunan çocukla konuşmaya başlayarak taciz edici sözler sarf etti. İddialara göre, şahıs daha sonra çocuğa telefon numarasını vermeye çalıştı.
Olay sonrası yaşananlar:
Çocuğun durumu fark eden yakınları hemen müdahale ederek şahısla tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine ortamda kavga çıktı. Duyulan gürültüler üzerine bölgeye polis ekipleri çağrıldı. Olay yerine gelen güvenlik güçleri, 30 yaşındaki U.K.'yı gözaltına aldı.
Soruşturma devam ediyor:
Çocuk ve ailesinin, şahıs hakkında şikayette bulunduğu öğrenilirken, U.K. tutuklandı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma ise sürüyor. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler, olayın ciddiyetini bir kez daha gözler önüne serdi.

Avcılar'da 15 yaşındaki çocuğa sözlü taciz anları böyle görüntülendi: Şahıs tutuklandı