Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Kırıkkale'de trafik kazasında şehit olan polis memurunun cenazesi defnedildi

Kırıkkale'de trafik kazasında şehit olan polis memurunun cenazesi defnedildi

Kırıkkale'de görevdeki polis memuruna çarpan sürücü tutuklandı, şehit memur için cenaze töreni düzenlendi.

Kırıkkale’nin Bahşılı ilçesinde yaşanan üzücü bir olayda, trafik kazasına müdahale eden polis memuru Batuhan Sarıyalçınkaya, otomobille çarpılarak şehit oldu. Söz konusu kaza, 17 Eylül 2023 tarihinde saat 21.50 sıralarında Bahşılı ilçesi Atatürk Bulvarı’nda meydana geldi. Olay, başka bir trafik kazası nedeniyle bölgede inceleme yapan Sarıyalçınkaya'nın, Ö.F.Ü. idaresindeki 71 AAP 190 plakalı otomobilin çarpması sonucu gerçekleşti.

Çarpmanın ardından ağır yaralanan Sarıyalçınkaya, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı fakat doktorların çabaları yetersiz kalarak, kurtarılamayarak şehit oldu. Kaza sonrası gözaltına alınan sürücü Ö.F.Ü., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Şehit polis memuruna veda

Evli ve iki çocuk babası olan Batuhan Sarıyalçınkaya için Kırıkkale’de Nur Camii'nde bir cenaze töreni düzenlendi. Törene, Şehit Sarıyalçınkaya’nın ailesi, yakınları, meslektaşları ve birçok vatandaş katıldı. Cenaze merasiminin ardından, Sarıyalçınkaya'nın naaşının, eşi ile birlikte Giresun’a götürülerek toprağa verileceği bildirildi.

Kamu güvenliği için özveriyle çalışan polisler

Bu olay, kamu güvenliği için özveriyle görev yapan polislerin tehlikelerle dolu bir görev üstlendiklerini bir kez daha gözler önüne serdi. Polis memurlarının, her gün halkın güvenliğini sağlamak için risk aldıkları bir gerçektir. Şehit olan Sarıyalçınkaya’nın ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

KIRIKKALE ADALET SARAYI

KIRIKKALE ADALET SARAYI