Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Kocaeli'de çamaşır suyu taşıyan kamyon devrildi, sürücü yaralandı

Kocaeli'de çamaşır suyu taşıyan kamyon devrildi, sürücü yaralandı

Dilovası'nda çamaşır suyu tankları taşıyan kamyon devrildi, yaralanan sürücünün hastaneye kaldırıldığı kazada ulaşımda aksama yaşandı.

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde, çamaşır suyu tanklarını taşıyan bir kamyon devrildi. Kazada sürücü yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Tavşancıl mevkiinde seyreden çamaşır suyu yüklü kamyon, henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı devrildi. Kaza anını gören vatandaşlar, durumu hemen sağlık, itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, yaralı sürücüye burada ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırdı.

Kaza sonrası ulaşımda aksama

Kamyonun devrilmesi sonucu kasasında bulunan çamaşır suyu tankları yola savruldu. Polis ekipleri, olay yerinde güvenlik önlemleri alarak, kaza nedeniyle ulaşımı bir süre durdurdu. Yola saçılan tankların toplanması ve devrilen kamyonun kaldırılması işlemlerinin ardından yol kontrollü olarak yeniden trafiğe açıldı.

İnceleme başlatıldı

Kaza ile ilgili olarak polis inceleme başlattı. Olayın nedenleri ve kazanın detayları üzerinde çalışmalar sürüyor.

Çamaşır suyu tanklarını taşıyan kamyon devrildi: 1 yaralı

Çamaşır suyu tanklarını taşıyan kamyon devrildi: 1 yaralı