İstanbul
Kapalı
6°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Komşusu dehşeti yaşattı: Bekçiyi 9 yaşındaki kızının gözü önünde öldürdü

Komşusu dehşeti yaşattı: Bekçiyi 9 yaşındaki kızının gözü önünde öldürdü

Mahalle bekçisi Semih Yalvarıcı (34), gürültü yüzünden daha önce tartıştığı komşusu tarafından, 9 yaşındaki kızının gözü önünde öldürüldü.

İzmir'de çarşı ve mahalle bekçisi Semih Yalvarıcı (34), gürültü yüzünden daha önce tartıştığı komşusu tarafından, 9 yaşındaki kızıyla evden çıkarken pompalı tüfekle vurularak öldürüldü.

Olay, saat 11.30 sıralarında, Kasımpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. Menemen İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görevli çarşı ve mahalle bekçisi evli ve 1 çocuk babası Semih Yalvarıcı ile psikolojik sorunları olduğu öne sürülen alt kat komşusu E.A. (24) arasında gürültü yüzünden önceki gün tartışma yaşandı.

Bugün, 9 yaşındaki kızı ile birlikte evden çıkan Semih Yalvarıcı'ya, "darp" ve "kasten yaralama" suçlarından kaydı olan E.A. merdivenlerde pompalı tüfekle ateş etti. Yalvarcı kanlar içinde yere yığılırken, ihbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Semih Yalvarıcı'nın yaşamını yitirdiği belirlendi. E.A. ise gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.