Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Köpeğe çarpmamak için manevra yapan sürücü kazada yaralandı

Köpeğe çarpmamak için manevra yapan sürücü kazada yaralandı

Karaman'da yola çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yapan sürücü, bariyerlere çarparak şarampole indi ve yaralandı.

Karaman’da, yola bir köpeğin aniden çıkması sonucu kontrolden çıkan kadın sürücü kazada yaralandı. Olay, Karaman-Ereğli kara yolunda meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, H.Ö. idaresindeki 38 UZ 102 plakalı Opel marka otomobil, önüne çıkan bir köpeğe çarpmamak için manevra yaptı. Bu ani hareket sonucunda sürücü, direksiyon hakimiyetini kaybetti ve otomobil önce bariyerlere çarptı, ardından şarampole indi.

Olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi:

Kaza sonrasında, yaralı sürücü H.Ö., olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından ilk müdahale yapıldı. Ardından kadın sürücü, ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı:

Olayın ardından, kazanın meydana geldiği yerde polis ve jandarma ekipleri inceleme yaptı. Kazanın nedenlerini belirlemek amacıyla tahkikat başlatıldı.

KARAMAN’DA YOLA ÇIKAN KÖPEĞE ÇARPMAMAK İÇİN MANEVRA YAPAN KADIN SÜRÜCÜNÜN KULLANDIĞI OTOMOBİL...

KARAMAN’DA YOLA ÇIKAN KÖPEĞE ÇARPMAMAK İÇİN MANEVRA YAPAN KADIN SÜRÜCÜNÜN KULLANDIĞI OTOMOBİL, BARİYERLERE ÇARPTIKTAN SONRA ŞARAMPOLE İNDİ.