Mardin’de düzenlenen başarılı bir operasyonda 14 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. Bu operasyon, ildeki kaçakçılık faaliyetlerine karşı yürütülen önleyici çalışmaların bir parçası olarak gerçekleştirildi.
Önemli detaylar ve operasyonun kapsamı:
İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, polis ekipleri Midyat-Batman yolu üzerinde şüpheli bir aracı durdurarak detaylı bir arama gerçekleştirdi. Yapılan arama sonucunda, çok miktarda kaçak sigara bulundu.
Şüphelilere yönelik işlemler:
Ele geçirilen kaçak sigara ile ilgili olarak, olayda yer alan 2 şüpheli gözaltına alındı. Adli işlemlerin başlatıldığı ve konuyla ilgili soruşturmanın derinleştirileceği bildirildi.
Bu tür operasyonlar, Mardin’de ve çevresinde kaçakçılık faaliyetlerinin engellenmesi amacıyla süreklilik arz eden bir mücadele sürecinin parçası olarak önemli bir yer tutuyor.

MARDİN'DE DÜZENLENEN OPERASYONDA 14 BİN PAKET KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ.