Ankara’da emniyet ve jandarma ekiplerinin ortak düzenlediği operasyonlarda, araması bulunan 105 şüpheli gözaltına alındı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı İnfaz Bürosu koordinesinde yürütülen operasyon, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın talimatları doğrultusunda gerçekleştirildi. “Ortak Hedef, Kolektif Mücadele” anlayışıyla planlanan çalışmalar kapsamında, 200 şüpheli hakkında ön araştırmalar yapılarak tespitler doğrultusunda operasyon kararı alındı.
ARAT (Emniyet Aranan Şahıslar Timleri) ve JASAT (Jandarma Suç Araştırma Timleri) eş zamanlı operasyon için bir araya geldi. 300 personel ve 130 ekip, şafak vakti başkent genelinde 200 adrese eş zamanlı baskın düzenledi. Operasyona özel harekat, dron ekipleri ve operasyon timleri de destek verdi.
Operasyonda, 2025 yılı içerisinde dolandırıcılık, hırsızlık, yağma ve yaralama gibi suçlara karışan 105 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonun devamında, şüphelilerle ilgili adli işlemlerin sürdüğü bildirildi.