İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler 'Sinirlendim' deyip eşinin otomobilini ateşe verdi

'Sinirlendim' deyip eşinin otomobilini ateşe verdi

A.B., karısının otomobilini boş tarlada ateşe verdi. İtfaiye ekibinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı. Araç ise tamamen kullanılamaz hale geldi.

KAYNAK: DHA

Antalya'nın Serik ilçesinde A.B., karısının otomobilini boş tarlada ateşe verdi. Daha sonra polis merkezine giden A.B., eşine sinirlendiği için aracı yaktığını söyledi. Yangında, araç kullanılamaz hale geldi.

Olay, saat 11.30 sıralarında Serik ilçesi Akçaalan Mahallesi'nde meydana geldi. Boş tarlada bir otomobilin yandığını görenler 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarla bölgeye ekipler sevk edildi. İtfaiye ekibinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı. Araç ise tamamen kullanılamaz hale geldi.

Olay yerinde incelemeler sürerken, polis merkezine giden araç sahibi A.B.'nin eşine sinirlendiği için onun otomobilini ateşe verdiğini söylediği öğrenildi.