Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Suruç'ta dilencilik bahanesiyle eve giren hırsızlar, ev sahibini yaraladı

Suruç'ta dilencilik bahanesiyle eve giren hırsızlar, ev sahibini yaraladı

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde dört kadın hırsız, ev sahibini yaralayıp altın ve paralarını çalarak kayıplara karıştı.

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde yaşanan korkunç olayda, dilencilik bahanesiyle bir eve giren dört kadın hırsız, ev sahibi Şemse A.’yı (50) bıçakla yaralayarak sandalyeye bağladı.

Olay, Aligör Mahallesi’nde gerçekleşti. Müslüm A. işte olduğu sırada evde yalnız kalan eşi Şemse A., hırsızların hedefi oldu. Kadınlar, Şemse A.’yı etkisiz hale getirip, ağzını bağladıktan sonra evdeki 18 cumhuriyet altını ve bir miktar para ile kayıplara karıştı.

Çocukların ani keşfi:

Bir süre sonra eve dönen çocuklar, annelerini bağlı ve yaralı halde görünce hemen jandarmayı ve sağlık ekiplerini aradı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Şemse A.'ya ilk müdahaleyi yaparak onu Ambulansla Suruç Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.

Hırsızların kimlikleri belirlendi:

Jandarma ekipleri, yaptığı inceleme sonucunda, hırsızların kimliklerini belirledi. Bu dört kadının başka bir ilçeden Suruç’a gelerek olayı gerçekleştirdikleri tespit edildi. Kadınları yakalamak için başlatılan araştırma devam ederken, olayla ilgili soruşturma da sürüyor.

OLAY YERİNE GİDEN SAĞLIK EKİPLERİ, AYAĞINDAN BIÇAKLA YARALANAN KADINA İLK MÜDAHALEYİ YAPTIKTAN...

OLAY YERİNE GİDEN SAĞLIK EKİPLERİ, AYAĞINDAN BIÇAKLA YARALANAN KADINA İLK MÜDAHALEYİ YAPTIKTAN SONRA AMBULANSLA SURUÇ DEVLET HASTANESİ'NE KALDIRDI.