Trabzon’un Araklı ilçesinde bu sabah saatlerinde bir trafik kazası meydana geldi. Kestanelik Mahallesi Düz Küme Evleri Mevkiinde gerçekleşen kazada, direksiyon hâkimiyetini kaybeden araç sürücüsü, yoldan savrularak yol kenarındaki kanala düştü.
Olayın ardından kısa sürede 112 Acil Sağlık ve kurtarma ekipleri, kaza yerine yönlendirildi. Kazada yaralananlar arasında G.A. (55), M.A.A. (66), Y.A.Y. (10), A.Y. (36) ve M.A. (30) bulunuyor. Yaralılar, çevredeki hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındı.
Yardım ekiplerinin müdahalesi
112 Acil Sağlık ekipleri, olay yerine hızlıca ulaşarak yaralılara müdahale etti. İlk müdahale sonrasında yaralılar, durumlarına göre hastanelere götürüldü. Durumlarının ciddiyeti hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.
Olayla ilgili inceleme devam ediyor
Kaza sonrası, Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olay yeri inceleme çalıları başlatarak, kazanın nedeninin belirlenmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Olay hakkında daha fazla bilgi edinildiğinde kamuoyuyla paylaşılacağı bildirildi.

TRABZON'UN ARAKLI İLÇESİNDE BU SABAH MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA 5 KİŞİ YARALANDI.