Aydın’ın Didim ilçesi Hisar Mahallesi’nde, 44 yaşındaki Gül Seher Göksan ile 23 yaşındaki Turan Emre Arıkan, sokakta kanlar içinde bulunmuştu. Yapılan incelemelerde iki kişinin silahla vurularak hayatını kaybettiği tespit edildi.
Olay yerine birkaç kilometre uzaklıkta terk edilmiş bir otomobil bulundu. Araçta yapılan incelemede boş kovanlar ve kan izleri tespit edildi. Polis, Göksan ve Arıkan’ın otomobilde vurulduğunu, ardından cesetlerin yol kenarına bırakıldığını belirledi. Yapılan adli incelemelerde Göksan’ın vücudunda 5, Arıkan’ın vücudunda ise 4 kurşun izi bulundu.
Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis ekipleri, H.O. (74) ve kardeşi İ.O. (70) adlı şüphelileri belirledi. Operasyonla şüpheliler, olayda kullanılan silah ile birlikte gözaltına alındı. İlk ifadelerinde şüpheliler, tartışmanın alacak-verecek meselesi nedeniyle çıktığını ve cinayetlerin bu sırada işlendiğini itiraf etti. Soruşturma devam ediyor.