Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Ümraniyespor’un teknik aracı Bandırma’da kaza geçirdi

Ümraniyespor’un teknik aracı Bandırma’da kaza geçirdi

Balıkesir'deki trafik kazasında Ümraniyespor'a ait teknik araç yan yattı, bir kişi hafif yaralandı.

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde bir trafik kazası yaşandı ve Ümraniyespor’a ait teknik araç yan yattı. Kazanın ardından bir kişinin hafif yaralandığı bildirildi.

Kaza, Bandırma Korozman Kavşağı’nda gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, Recep K.’nın yönetimindeki 10 AFN 256 plakalı araç, Ümraniyespor’a ait 34 UV 9357 plakalı teknik araç ile kavşakta çarpıştı. İddiaya göre, 34 UV 9357 plakalı aracın bulunduğu yönde bir "DUR" levhası bulunmasına karşın, araç kavşağa geçiş yaptığı sırada yol üstünlüğü bulunan 10 AFN 256 plakalı araçla çarpıştı.

Kazanın sonuçları:

Çarpışmanın etkisiyle Ümraniyespor’a ait teknik araç yan yatarak devrildi. Araçta bulunan kişiler, sağ kapıdan güçlükle çıkarıldı. 10 AFN 256 plakalı araçta bulunan bir kişi ise hafif yaralandı. Olayın ardından, ihbar üzerine Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Bandırma itfaiye ekipleri ve 112 Acil Sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi.

Yardım faaliyetleri ve incelemeler:

İtfaiye ekipleri, araçlarda güvenlik çalışması yaparken, sağlık ekipleri hafif yaralı kişiye olay yerinde müdahalede bulundu. Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kazayla ilgili inceleme başlatarak tutanak tuttu.

ÜMRANİYESPOR’UN TEKNİK ARACI BANDIRMA’DA KAZAYA KARIŞTI, YAN YATTI

ÜMRANİYESPOR’UN TEKNİK ARACI BANDIRMA’DA KAZAYA KARIŞTI, YAN YATTI