İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi İstanbul Haberleri Arnavutköy'de Mustafa Candaroğlu dönemi başladı

Arnavutköy'de Mustafa Candaroğlu dönemi başladı

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde AK Parti'den aday olan Mustafa Candaroğlu, mazbatasını alarak yeni görevine başladı.

Yerel seçimlerde oldukça çekişmeli geçen ilçelerden biri olan Arnavutköy'de, CHP'nin yeniden oy sayımı için YSK'ya itiraz başvurusunun bulunmuş ve reddedilmişti. Yeni dönemde seçim yarışını AK Partili aday Mustafa Candaroğlu yüzde 41.94 oy olarak sandıkta çoğunluğunu elde etmesinin ardından dün akşam saatlerinde İlçe Seçim Kurulu'na giderek mazbatasını aldı.

Arnavutköy'de Candaroğlu dönemi başladı

Arnavutköy Belediyesi Meclis üyeleri ve AK Partili isimlerin eşlik ettiği devir teslim töreninde bugün görevi devralan Candaroğlu, eski Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı'dan mührü alarak göreve başlamış oldu.

509e1b8f-5141-46aa-a781-92a1a981dd3a.jpeg

Tebrikleri kabul eden Mustafa Candaroğlu, eski başkan Baltacı'ya Arnavutköy'e katkılarından dolayı teşekkür ederken tören fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

5664fc66-6aa7-4675-82ba-b86bae610488.jpeg