İstanbul
Açık
16°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi İstanbul Haberleri Gelin ve damadın fotoğrafını çekmek için Çamlıca Tünelini kapattılar

Gelin ve damadın fotoğrafını çekmek için Çamlıca Tünelini kapattılar

Üsküdar'da bir düğün konvoyu Çamlıca Tüneli'nin ortasında durarak tüm şeritleri kapattı. Sürücüler araçlarından inerek gelin ve damadın fotoğrafını çekti.

MUHABİR: Necdet Oktay Apaydın

Üsküdar'da dün öğle saatleri çok sayıdaki lüks otomobil bir araya gelerek düğün konvoyu oluşturdu. Çamlıca Tüneli'nde seyir halinde ilerlerken bir anda kontak kapatan sürücüler, tüm şeritleri işgal ederek tüneli kapattı.

Gelin ve damadın fotoğrafını çekebilmek için tüneli kapattılar

O sırada araç sürücüleri düğün aracından açılan cam tavandan gelin ve damadın Çamlıca Tüneli'nde fotoğrafını çekti. Aile fertlerinin gelin ve damadın video ve fotoğraf çektiğini gören diğer sürücüler ise duruma isyan etti.

Korna çalarak yol kapatan konvoya tepki gösterildi

Düğün konvoyundan dolayı tünelde mahsur kalan sürücüler, kapanan yolu açmaları için konvoydaki sürücülere korna çalarak tepki gösterdi. Tüneldeki yolun kapatılması nedeniyle uzun araç kuyrukları oluştu. Uzun sürenin ardından tünel trafiğe açıldı.

kapalrisdgksbn.jpg