Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde kurulan perşembe pazarında palamut fiyatları 75 liraya kadar geriledi. Fiyatların düşmesiyle birlikte vatandaşlar balık tezgahlarına yoğun ilgi gösterdi.
Süleymanpaşa ilçesinde her hafta kurulan perşembe pazarında balık tezgahları da vatandaşların uğrak noktalarından biri oldu. Gün içerisinde farklı fiyatlardan satışa sunulan palamut, akşam saatlerinde fiyatının düşmesiyle yoğun talep gördü.
Tanesi 75 liraya kadar gerileyen palamutlardan almak isteyen vatandaşlar tezgahların önünde yoğunluk oluşturdu. Uygun fiyatı gören vatandaşlar, balık tezgahlarından alışveriş yaptı.
Balıkçı tezgahlarındaki hareketlilik
Balıkçı tezgahlarında yaşanan hareketlilik, pazarın akşam saatlerinde de canlı kalmasını sağladı.

TEKİRDAĞ’IN SÜLEYMANPAŞA İLÇESİNDE KURULAN PERŞEMBE PAZARINDA AKŞAM SAATLERİNDE PALAMUT FİYATLARI 75 LİRAYA KADAR GERİLEDİ. FİYATLARIN DÜŞMESİYLE BİRLİKTE VATANDAŞLAR BALIK TEZGAHLARINA YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ.