Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın, Kahta’da düzenlenen kariyer etkinliğinde gençlerle bir araya gelerek iş dünyası ve kamu yönetimi üzerine tavsiyelerde bulundu.
Kahta Belediyesi Gençlik Meclisi, gençlerin vizyonunu genişletmek ve onları profesyonel hayata hazırlamak amacıyla anlamlı bir organizasyona imza attı. "Tecrübe Paylaşımı Kariyer Buluşması" adı altında düzenlenen etkinlik, ilçe protokolü ve çok sayıda gencin katılımıyla gerçekleşti.
Gençlere yol haritası çizildi
Etkinliğin açılışında konuşan Gençlik Meclisi Başkanı Mustafa Bozan, sosyal ve kültürel projelerin gençlerin kişisel gelişimindeki kritik rolüne vurgu yaptı. Programın ana konuğu olan Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın ise gençlere hitaben yaptığı konuşmada, dünyadaki değişimleri yakından takip etmenin ve sorgulayıcı bir bakış açısı geliştirmenin önemine değindi. Aydın, gençlerin önündeki engelleri kaldırmak için çalıştıklarını belirterek, "Sorumluluk sahibi bireyler olarak kendinizi sürekli geliştirin; bizler size güveniyoruz" mesajını verdi.
Başkan Hallaç’tan gençlere destek sözü
Kahta Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç, gençlerin fikirlerini merkeze alan projelerin artarak devam edeceğinin altını çizdi. Gençlerin toplumun geleceği olduğunu ifade eden Hallaç, akademik ve sosyal gelişim süreçlerinde belediye olarak her zaman destekçi olacaklarını belirtti.
Program, Bakan Yardımcısı Aydın’ın gençlerin sorularını samimiyetle yanıtladığı soru-cevap bölümünün ardından, hediye takdimi ve hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.