İstanbul
Parçalı bulutlu
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Tour de France’da Asperox Bike Pedia Bisiklet Takımı Rüzgarı Esti

Tour de France’da Asperox Bike Pedia Bisiklet Takımı Rüzgarı Esti

Ev temizlik ürünleri sektörünün en büyük oyuncularından, %100 yerli sermayeli Beyaz Kağıt, Asperox markasıyla Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilen dünyanın en önemli bisiklet yarışı Tour de France’ın ana sponsorlarından biri oldu.

Ev temizlik ürünleri sektörünün lider oyuncularından, %100 yerli sermayeli Beyaz Kağıt, Asperox markasıyla Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilen L’Etape Türkiye by Tour de France organizasyonunun ana sponsorluğunu üstlendi. 20 Ekim tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen yarışta, Asperox Bike Pedia Bisiklet Takımı gösterdiği üstün performansla büyük başarı elde etti. 50’yi aşkın ülkeden 3 bin sporcunun katıldığı yarışta, 15 sporcuyla yer alan Asperox Bike Pedia Bisiklet Takımı toplamda 20 ödülün sahibi oldu. Asperox Bike Pedia Bisiklet Takımı, yarışın uzun ve kısa etaplarında ödülleri adeta domine etti.

Uzun etapta zirvenin sahibi Asperox Bisiklet Takımından Anton Hrabovskyi oldu

Uzun Etap erkeklerde 2 saat 55 dakika 5 saniyede tamamlayan Asperox Bike Pedia Bisiklet Takımı’ndan Anton Hrabovskyi, genel klasman liderliğiyle hem Sarı Mayo’yu hem de yarış birinciliğini kazandı. Hrabovskyi, ayrıca yaş klasmanında da birinci sırada yer aldı. Hrabovskyi’nin takım arkadaşları Ege Onat Doğuşlu genel klasmanda üçüncülüğü, M. Tayyib Yıldırım ise dördüncülüğü elde etti. Kadınlar kategorisinde ise Asperox Bike Pedia’dan Züleyha Dikbaş, uzun etapta ikincilik kürsüsüne çıktı.

Kısa etapta da Asperox Bike Pedia Bisiklet Takımı rüzgarı esti

Kısa etapta da Asperox Bike Pedia fırtınası esti. Erkeklerde Cengiz Güner ikinci, Melih Taş ise üçüncü olurken; kadınlarda Gökçe Demirsoy birinci, Sevcan Alper Özcan üçüncü sırayı aldı. Genel klasmandaki başarısıyla Gökçe Demirsoy, Sarı Mayo’yu kazanan bir diğer sporcu olurken, Cengiz Güner Sprinter Mayosu’nu elde etti. Yaş klasmanında ise Cengiz Güner, Gökçe Demirsoy ve Melih Taş birincilik kürsüsünde yer aldı. En iyi zamanı elde eden 26 yaş altı bisikletçiye verilen Beyaz Mayo ise M. Tayyib Yıldırım’a verildi. Ayrıca Anton Hrabovskyi, Gökçe Demirsoy, Züleyha Dikbaş, Sevcan Alper Özcan, Cengiz Güner ve Melih Taş, 2025 Le’Tape France by Tour de France yarışına katılma hakkı kazandı.

Asperox Bike Pedia Bisiklet Takımı’nın başarısıyla gurur duyduklarını söyleyen Beyaz Kağıt Pazarlama Müdürü Zeynep Kahraman, “Beyaz Kağıt olarak ‘Tertemiz yarınlar inşa ediyoruz’ ilkesiyle hareket ediyor, bu çerçevede çevreye duyarlı bir ulaşım aracı olan bisikletin yaygınlaştırılmasını da destekliyoruz. Daha temiz bir dünya için pedallıyor, bisiklet sporunu sahipleniyoruz. Asperox Bike Pedia Bisiklet Takımı, Tour de France Türkiye’de gösterdiği mücadele ile tıpkı Asperox’un zorlu koşullarda gösterdiği üstün performans gibi gücünü ve dayanıklılığını gözler önüne serdi. Bundan sonra da bisiklet sporuna olan desteğimizi artırarak sürdüreceğiz” dedi.