İstanbul
Az bulutlu
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Fren yerine gaza bastı, yayayı göz göre göre ezdi

Fren yerine gaza bastı, yayayı göz göre göre ezdi

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde hafif ticari araç, yolun karşısına geçmeye çalışan Bayram Ç.'ye çarptı.

DHA-Bursa'nın Osmangazi ilçesinde hafif ticari araç, yolun karşısına geçmeye çalışan Bayram Ç.'ye çarptı. Kaza sonrası panikleyen sürücü A.Ö., fren yerine gaza basınca da çarptığı Bayram Ç.'yi aracının altına alıp, metrelerce sürükledi. O anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, 2 Haziran'da saat 12.00 sıralarında Başaran Mahallesi'nde meydana geldi. A.Ö. idaresindeki hafif ticari araç, kavşakta dönüş yaptığı sırada yolun karşısına geçmek isteyen Bayram Ç.'ye çarptı. Kaza sonrası panikleyen sürücü, fren yerine gaza bastı. Bu sırada yere düşen Bayram Ç., altına girdiği araçla metrelerce sürüklendi. Durumu fark eden çevredekiler, aracı durdurup, Bayram Ç.'yi kurtardı. Sağlık ekiplerince Bursa Yüksek ihtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Bayram Ç.'nin durumunun iyi olduğu belirtildi. Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansırken, gözaltına alınan sürücü A.Ö. ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

'BURADA BÖYLE KAZALAR OLUYOR'

Hafif ticari aracın altındaki kişiyi görünce iş yerinden çıktığını söyleyen Aytekin Kara, "Arkadaş, bakkaldan çıktı. Yolun karşısına geçerken araç gelip, çarptı ve altına alarak 5 metre sürükledi. 2 gün kendime gelemedim. Ne uyuyabildim ne de kendime gelebildim. Buradaki arkadaşlar ile aracı kaldırdık. Yaralıyı altından çıkartıp aldık. Buradaki kavşağın şekli biraz sıkıntılı, burada böyle kazalar oluyor. Geçtiğimiz günlerde de bir araç, markete daldı. Burada bir canın gitmesine gerek yok, bir önlem alınması gerekiyor" dedi.