İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce

KERAMET KILDA

YAYINLAMA:

Doğru şanslıyız, çünkü makyaj yapabiliyoruz. Uykusuz bir gecenin ardından morarmış gözaltlarımızı kapatıp, soluk benzimize bir fırça darbesi ile renk verebiliyoruz. Hatta kendine yeni bir yüz yapabilen yetenekli kızlarımız bile var. Ateş, tekerlekten sonra en büyük icat! Erkekler nedendir bilinmez, bu durumdan çoğunlukla hoşnut olmadı. Yıllarca bu avantajımızı yüzümüze vurup, kimi zaman da dalga geçti. “Boya küpüne mi düştün?”, “Makyaj güzeli.”, “Öyle güzel göründüğüne bakma abi, evrimi yarım kalmış. Onu da makyaj ile tamamlamış.” daha ne hakaretlere maruz kaldı bu kadınlar. Beyler şimdi o kadınlar size soruyor. Kesin saçınızı sakalınızı, bir de size öyle bakalım. Kesenleri görüyoruz da meğer siz de “Kıl güzeliymişsiniz.” Karizma dediğiniz Manuş Baba’nın asker fotoğrafını gördük. Adam acı gerçeği saçı, sakalı ile resmen kamufle etmiş. Can Yaman onca kılın altında, Süt Oğlan saklıyormuş. Çağatay Ulusoy’dan hiç bahsetmeyelim. Hepimiz için yıkım oldu. Askere gitmemek için neden 40 takla atıyormuşsunuz, şimdi daha iyi anlıyorum.

Kraliçeye itaat!

Gökçe Bahadır, Serenay Sarıkaya, Bergüzar Korel oyunculuklarının yanında Allah onlara yetmezmiş gibi bir de ses vermiş. Gel de kıskançlıktan kudurma. Yıllarca eğitim alıp birini zar zor kıvırıyor millet. Bu kadınlara da Allah çifter çifter dağıtıyor. Laf aramızda Gökçe Bahadır bana göre açık ara önde. Hem oyunculuğu hem de sesi… Oyuncu olarak hayatımıza girdi, sonra gaza gelip albüm yaptı. Albümsüz bir şarkıcı iken gördüğü ilgiyi, albüm yapınca göremedi. Gökçe Bahadır’ın albümü ben dahil çok kişi için tam bir hayal kırıklığı oldu. Şimdilerde benzer bir durum Serenay Sarıkaya’nın başında. Serenay’ı Gökçe gibi kolay ikna edemediler. Gelen teklifler cazip de olsa geri çevirdi. Kim bilir, belki de Gökçe’nin başına gelenlerden sonra ürktü. Ne yapıp etseler ikana edemedikleri Serenay, bu defa sert kayaya çarptı. Sezen Aksu, Serenay’ın ikana etmek için kolları sıvamış. Şahsen Sezen bana miyavla dese hayır demem, diyemem. Serenay albümün şimdiden hayırlı olsun canım.

Kavram değişikliği

Televizyon, internet ve tabi en önemlisi de sosyal medya… Günümüzde birçok kavramı değiştirdi. İlişkilerimizden, eğlence şeklimize, tatil seçimlerimizden, yediğimiz, içtiğimize kadar. Bilmem farkında mısınız ama değişen bir kavram daha var. “Arkadaşlık!” Bir arkadaşta ne ararsınız? Sırlarınızı önüne gelene anlatmamasını. İyi günde sizin ile sevinip, kötü günde sizinle ile üzülmesini. Sizi kötü yönlendirmemesini, falan filan… Ama artık bunlar yeterli değil. Arkadaşım demenden önce bir bakın günümüz kriterlerine de uyuyor mu diye… Instagram’a koyduğunuz her fotoğrafı beğeniyor mu? Hatta mümkünse bir kalp ya da kalpli göz, kalpli öpücükler koyuyor mu? Tabi ki bence en makbulü yorum yazanı ama neredeee... Beraberken çekilen story’ilere sizi etiketlemiyorsa, hemen güvenmeyin derim. Sırlarınızı anlatırken ağırdan alın. İşin aslı astarı; en önemlisi, beraber çekildiğiniz fotoğrafı nasıl paylaştığı. Kendine photoshop ile yüz nakli yapıp, evriminizi tamamlamış halde sizi paylaşıyorsa o işi orada bitirin derim.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...