İstanbul
Açık
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce

Yaşadığın coğrafyanın farkında olmak…

YAYINLAMA: | GÜNCELLEME:

Yüzyıllara sirayet etmiş bir çınarın insanlığa nefes olması... Bu coğrafyada bizi hiç rahat bırakmadılar bırakmayacaklar. Ancak metotlar ve tarzlar her geçen gün değişiyor. Sadece silahlı ya da teknolojik mücadele yok psikolojik ve iletişim yıkım savaşı da var. Hepimiz net olarak bilmeliyiz ki devlet yönetimi ciddi bir iştir. Yeni medya ve dijital iletişim ile hepimiz her konuda uzman kesildik. Bilinçli ya da bilinçsiz bilgi kirliliği sosyal yıkım enkazına bir dinamit taşıyor.

Bulunduğumuz coğrafyanın son yılların en zorlu süreçlerinden biri içinde olduğunu iyi bilmeliyiz. Ve biz önümüzde ki zaman dilimi için ülkemiz üzerinde düşünülen haince planların tamamına vakıf değiliz. Unutmayın en doğru bilgi kaynağı devletimizdedir. Herhangi bir konuyla ilgili yapılan paylaşımlar, dokunuşlar, uzatılan eller öylesine değildir. Sosyal medya mecrası her istediğimi istediğim şekilde ifade edebilirim pervasızlığında bulunan insanlarla dolu… Hiç kimsenin maksadını aşan ifadeler kullanma sorumsuzluğu olmamalı. Süreç yönetimlerinde bilgi sahibi olmadan paylaşılan her ileti bireyin kendi varlığından çok daha öte ülkesine ve bu ülkenin bütün vatandaşlarına karşı sorumluluk addetmelidir.

Biliyoruz ki bu topraklarda iyi niyetliler kadar hainler de hiç bitmeyecek. Eğer bir duruş sergilenecekse amasız ve fakatsız net ve gür ifadelerle “Hainlere inat daha fazla çalışacağız ve daha fazla üreteceğiz...”

Kelimelerin israfına, sosyal yıkıma ve bu coğrafya insanlığının enerjisini düşürecek hiçbir hamleye tahammülümüz yok. Aldığı her nefesi bu topraklarda alan, doyan, yaşayan her canın birbirini can bilerek birlikte duruş halini sergilemesi gerekir.

Yaşanılan zaman dilimi tahmin ettiğimizden çok daha fazla sorumluluk alınmasını geçmişimizin daha iyi okunmasını ve geleceğe dair mücadele sorumluluğumuzu hepimizin üzerine emanet bırakıyor. Hep birlikte bu emanete sahip çıkacağız. Ödenmiş ve ödetilmiş bütün bedellerin hatırına.

Hainlere inat daha fazla çalışacağız ve daha fazla üreteceğiz

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...