Vakıf Katılım web

KÜÇÜKÇEKMECE SİNOP SPOR "ŞAMPİYONLAR LİGİ" TEMSİLCİLERİNİ AĞIRLADI!

Adil YILDIZ 31 Oca 2022

Adil YILDIZ
Tüm Yazıları
Küçükçekmece Sinop Spor bölgesel amatör liginde(Bal) ilk yarıyı lider bitirdi.

Düşünmek kolaydır, harekete geçmek zordur ve bir insanın düşüncelerini uygulamaya geçirmesi dünyadaki en zor şeydir.

Evet, düşünmek bedava, hareket için eylem lazım.. Çevre lazım. Ekip lazım. Her şeyden önemlisi samimiyet lazım.

Küçükçekmece Sinop Spor bölgesel amatör liginde(Bal) ilk yarıyı lider bitirdi. Takımın sahadaki performansı lider olması, yönetim kurulunda hareket etmeye zorladı. Bileşik kap misali!

İstanbul’da yaşayan Sinoplular takımlarına destek vermek için Küçükçekmece Belediyesi Nikâh Salonunda bir araya geldiler.

Geceye katılım oldukça fazlaydı. Kimler yok tu ki; spor medyasının önde gelen isimleri ve reklam dünyasından, sanat dünyasından isimler ve gündemden hiç düşmeyen Teknik Direktör  Yılmaz Vural, Atilla Gökçe, Yalçın Bayer, Orhan Ertenhan, Yusuf Günay, Hasan Sarıçiçek, Ömer  Faruk Ünal, Hulusi Derici, Siyasetin temsilcileri Sinoplu CHP Gurup Başkan Vekili Engin Altay, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, Sinop AK Parti geçmiş milletvekili Cengiz Tokmak ve ilçenin ve Sinopluların kanaat önderleri salonu doldurdu.

Ortaya muhteşem bir dayanışma gecesi çıktı. Sporun birleştirici gücü salona hakimdi.

ŞAMPİYONLAR LİGİ!

Küçükçekmece Belediye Başkanı Çebi konuşmasında yukarıda isimlerini yazdığım kişilerin masasına ithafen “Şampiyonlar ligi gibi’’ diyerek misafirlerin bir bir adına söyleyerek teşekkür etti.

Gerçekten de masadaki misafir insanlar deyim derindeyse “şampiyonlar lig’’i gibiydi.

Küçükçekmece Sinop Spor’un Başkanı Rafet Orhan’ın gözlerindeki parıltı tüm gelen konukları ile ilgilenmesi gözden kaçmadı. Yönetim kurulunu oluşturan her bir fert geceyi dert edinmiş hiç amasız, lakin demeden gelen misafirler ile ayrı ayrı ilgilendiler.

Amaç birlik ve beraberliğin tavan yaptığı gecede İstanbul’daki Sinopluların sesi olmaktı. Bunu da içlerinden gelerek emek vererek yaptılar.

Çok çalışma başarıyı garantilemez, ama şansını artırır. İlkbaharda çiçek açmayan ağaç, sonbaharda meyve veremez.

Futbol sadece sahada oynanmıyor. Futbolun gerekli olan enstrümanlarını iyi çalmak durumunda kalmak zorundasın yoksa ortaya kimin ne yaptığı belli olmayan bir müzik ve ses kirliliği çıkar. Onun için iyi bir orkestra şefi gerekiyordu, Sinoplular da o kişiyi Kulübün Başkanı yaparak ne kadar iyi bir iş yaptıklarını gösterdiler. O kişide Başkan Rafet Orhan’dı.

Kulübün kuruluşundan bugüne kadar emek vermiş tüm Başkanlar ve emeği geçenler gecede yerini aldılar.

İmece şeklinde tüm insanlar takımın şampiyon olması için el birliği, dayanışma örneği gösterdiler.

Şimdi sıra Teknik Direktör Hüseyin Aydoğan hoca ve talebelerinde. Un var, yağ var, şeker var, e o zaman helva yapma sırası sizde.

Ya helvayı yiyeceğiz ağzımız tatlanacak ya da helvayı yiyeceğiz! Başka yolu yok!

Nisan ayı içinde nasip olursa “Topta çizgiyi geçerse”ki inşallah geçmesi için sert vurmak lazım! Şampiyon olmamak için hiçbir mazeretimiz yok.

 Sinopluların şampiyonlar ligi de şimdilik 3. Lig olsun. Ama şimdilik!

Yapacağım diye vakit geçirme, yaptım de. Vallahi benim gözüm korktu bu Sinoplular bu işi bu sene yapacaklar!

Takım ve kulüp mottosu “O sene bu sene hep birlikte 3.lige’’